top of page

Top review op de XXL-kamado van Outlaw BBQ

Dat het XXL-model van Outlaw BBQ een topkamado is, dat weten wij het heel lang. Zo stabiel als een huis, een opvaller van heb ik jou daar. Dit monster geeft jouw tuin een kneitergoede upgrade. Grillen op dit monster heeft alle gemakken van een medium, maar dan met véél extra space! We delen graag de conclusie van de review hier met je.


Conclusie van Just ForKoks

'De Outlaw XXL is écht een Bad-ass Kamado. Wat.Een.Unit! Ja er zijn wat kleine puntjes die beter kunnen. Maar hee, wat maakt het uit, als je zo’n dikke kamado in je tuin hebt staan, die net zo gemakkelijk grilt als een medium. Ja want dat is wat deze XXL doet. Door het gebruik van Mulliet in plaats van Cordieriet is op de Base niet bespaart. en dat is toch écht het belangrijkste van alles. Mulliet is bestand tegen hogere temperaturen dan cordieriet. Voor mulliet is het geen probleem om temperaturen boven de 1000 ℃ te weerstaan. Cordieriet kan slechts ongeveer 800 ℃ weerstaan.​De Outlaw XXL kamado wordt gemaakt in een elektrische oven, terwijl andere fabrikanten gasovens gebruiken. Bij een elektrische oven is de temperatuur binnenin gelijkmatiger dan die van een gasoven. Dat is beter voor de duurzaamheid van de kamado. Dit is dus een kamado die lang mee zal gaan en je ziet zal verrassen door te scheuren oid, wanneer je de temperatuur omhoog laat knallen bij het bereiden van Pizza’s.'


Wil je de hele review lezen? Klik hier.


Ons XXL-model is er als all-in pack met bijbehorende accessoires en als losse kamado. Wil je het model bekijken? Neem dan contact op met onze dealer Bail Out BBQ.




Volg ons op instagram: @outlawgrillbbq

bottom of page