top of page

OUTLAW BBQ
blog - artikelen, inspiratie, recepten
Zoeken


Gevulde bacon bombs
Ben jij klaar voor een echt smaakexplosie? Dan is dit jouw recept. Makkelijk? Ja. Maar je moet er wel effe wat voor doen. Vooral het...
6 jun 20232 minuten om te lezen


Warm roken: zo gaat het geheid fout
Het is lente en nog even en de zomer staat voor de deur. De meeste mensen beginnen nu hun BBQ af te stoffen. TOP! Tijd voor ge-wel-dige...
18 apr 20234 minuten om te lezen


Tex Mex rijstschotel
Paella, maar dan beter! Zo kun je dit recept het beste omschrijven. Een heerlijk verwarmende Tex Mex rijstschotel. Jij gaat genieten van...
3 feb 20232 minuten om te lezen


Zalm met Gold Rush, honing en spek
Dit recept is zo simpel. Maar zo lekker. En zo rijk van smaak. Perfect voor topgelegenheden zoals kerst, verjaardagen, een luxe etentje...
15 dec 20221 minuten om te lezen


Gouden mosterdkipschotel met room
Dit gerecht verwarmt iedereen in de winter. Een rijke smaak, romig en het ziet er ook gewoon kneiterlekker uit. Van de BBQ of bij echt...
15 dec 20221 minuten om te lezen


Red Rooster buikspeklolly's
Ben jij ook dol op kleine hapjes van bbq? Mooi. Dan kom je met dit recept helemaal aan je trekken. Deze buikspeklolly`s kun je heel...
6 dec 20221 minuten om te lezen


California burrito
Ach man, man, man. We Outlaws love the Mexican sun. Geniet daarom extra van dit mooie warme zonnige recept. Ingrediënten: Bavette van...
11 nov 20222 minuten om te lezen


Mexican style hotdog
Zin in simpel maar lekker? This is your lucky day. Ga lekker aan de slag met dit recept. Heerlijk recept om eens vertrouwd te raken met...
7 nov 20222 minuten om te lezen


Zomerse stoofpot van varkenshaas met rösti rondjes
Bart Brookhuis van Outdoorcooking Twente en BartBrookhuisQualityGrill maakte voor ons een variant op zijn lievelingsgerecht: een...
18 aug 20223 minuten om te lezen


Van hobby naar werk: Bart Brookhuis gaat los
Bart Brookhuis start in 01-06-2021 met zijn eigen webshop en winkel aan huis in de ‘corona-bbq-ontploffing’. Sinds een paar weken is zijn...
18 aug 20222 minuten om te lezen


Moink balls? Nope. Choink rolls!
Moink balls zijn fantastisch. Maar geef het eens een twist! Met deze choink rolls zet je volgens hetzelfde principe wel net weer even...
19 jul 20222 minuten om te lezen


Outlaw Cowboy Burger
Een Black Angus burger, op smaak gemaakt met Spicy Bullet van Outlaw BBQ. Hierbij een lekker chorizoworstje, perfect gefrituurde...
7 jul 20222 minuten om te lezen


Bad ass baknasi met Cajun Dynamite en Spicy Bullet
De dry rubs van Outlaw BBQ zijn ontzettend veelzijdig. Dat bewijst ook dit recept! Deze baknasi met ei en cajun kip is gekruid met cajun...
28 jun 20222 minuten om te lezen


Mexicaanse Salad Bowl
Lekker doordeweeks bbq-en met ingrediënten die gewoon uit de supermarkt komen (op onze rubs na dan natuurlijk)? Ga dan met dit gerecht...
21 jun 20222 minuten om te lezen


Johan Kwakernaat helt beginnende BBQ'ers op weg
Veel mensen hebben een schitterende BBQ in de tuin staan, maar gebruiken hem amper. Eeuwig zonde! Outlaw BBQ heeft als missie heel...
7 jun 20223 minuten om te lezen


Pulled chicken nacho schotel
Johan Kwakernaat is een specialist in startende BBQ'ers op gang helpen. Dit is een recept dat hij daarvoor vaak inzet. En laat onze...
7 jun 20222 minuten om te lezen


Outlaw BBQ splitst zich op
Wat een avontuur is het toch. Een eigen BBQ-merk beginnen. Wat begon als een uit de hand gelopen grap werd langzaam steeds serieuzer. Zo...
7 jun 20221 minuten om te lezen


Top review op de XXL-kamado van Outlaw BBQ
Dat het XXL-model van Outlaw BBQ een topkamado is, dat weten wij het heel lang. Zo stabiel als een huis, een opvaller van heb ik jou...
4 apr 20221 minuten om te lezen


Zomerse salade met kipstukjes, gegrilde mango en quinoakrokantjes
Kim van de Meulengraaf is helemaal losgegaan met onze rubs. Man, man, man wat een schitterende salade. Wij zijn helemaal fan. Natuurlijk...
4 apr 20223 minuten om te lezen


Female power achter de grill: Kim van de Meulengraaf
Steeds meer vrouwen staan achter de BBQ. Een topontwikkeling. Dit keer interviewen we Kim van de Meulengraaf. Sinds een jaar BBQ-verslaafd.
4 apr 20223 minuten om te lezen
Volg ons op instagram: @outlawbbqnl
bottom of page