top of page

outlaW bbq
waar te koop?

3 rubs tegen verroeste boot.JPG

onze producten zijn op meerdere plekken in nederland te verkrijgen

lees hier meer over onze dealers

 

ALL SMOKE BBQ - LEEUWARDEN

Product: rubs

Dé BBQ Shop van het Noorden vind je in Leeuwarden. Ook hier zijn onze dry rubs inmiddels te vinden. Grote winkel, bomvol bbq gear! Het bekijken waard! 

BAIL OUT BBQ - HEUKELUM

Product: alle, rookhout, rubs, bier, kamado's

Bail Out BBQ is een kleine, persoonlijke BBQ Shop in Heukelum waar eerlijk en goed advies centraal staan. Deze shop verkoopt het volledige assortiment van Outlaw BBQ-producten. 

BAKKER BBQ - DEN HELDER

Product: rubs

Bakker Brandstoffen is al meer dan 75 jaar een begrip in Den Helder en omstreken. Voor advies en service op gebied van gasapparatuur zoals propaan gaskachels, kooktoestellen, campingartikelen, lasapparatuur, barbecues en terrasverwarming. Breder dus dan alleen BBQ. Maar een groot deel van de winkel staat vol met rubs, sauzen, houtskool, kooktoestellen, gietijzer en boeken. 

"Wij van Bakker BBQ staan voor kennis over de producten in onze shop. We hebben voor Outlaw gekozen omdat wij deze rub hebben kunnen testen bij onze shop. De smaken van de verschillende rubs zijn goed en onderscheidend! Stuk voor stuk goed op smaak en allemaal verschillend! Dit soort rubs zijn daarom in ons assortiment opgenomen en we hopen dat we onze klanten enthousiast kunnen maken voor deze top rub!"

BARBECUE EXCLUSIEF STORE - DELFT

Product: rubs

Midden in de Randstad ligt deze bbq shop waar fun, kwaliteit en kennis samenkomen. Barbecue-ExclusiefSTORE is dé winkel voor aanschaf van uw nieuwe premium barbecue, buitenkeuken of barbecue accessoires.

BART BROOKHUIS Quality Grill - DE LUTTE

Product: rubs

Deze webshop en winkel aan huis heeft alles waar de gepassioneerde BBQR naar zoekt. Het assortiment in de webshop wordt up-to-date gehouden naar alle trends en ontwikkelingen. Mis je iets in hun assortiment? Je kunt altijd contact met ze opnemen.

BBQ SHOP FLAKKEE - NIEUWE TONGE

Product: rubs, bier, rookhout

BBQ Shop Flakkee is een webshop die (nog) geen fysieke winkel heeft. Bezoek en afhalen alleen op afspraak. Gratis bezorging op Goeree-Overflakkee.

DRYRUB.NL - WEBSHOP

Product: Rubs

Dryrub.nl is een webshop gespecialiseerd in, natuurlijk, dry rubs. Maar naast dry rubs verkopen ze ook andere BBQ-producten zoals kamado's, thermometers, sauzen, gietijzeren producten en diverse boeken.

SMOKESMEN BBQ CLUB

Product: rubs en bier

Diep in Limburg vind je dze fantastische BBQ Shop met natuurlijk ook een landelijk leverende webshop. 

SMOKEY GOOSE - TIEL

Product: rubs

Smokey Goose is een speciaalzaak voor barbecues, accessoires, , skillets, chunks, rubs, houtskool, kortom alles wat je aan gereedschap hebt om thuis dat mooie stuk vlees of die lekkere stoofpot te bereiden. Waar jij jouw beleving vorm geeft. Een winkel waar gelijkgestemden praten over bereidingsmogelijkheden en deze delen in de community. Waar je ook langs gaat om eens te kijken hoe ander soortige barbecues werken, ideeën op te doen.

SLAGERIJ DE JONG - RIJSWIJK

Product: Rubs

Slagerij de Jong in Rijswijk is een fullservice slagerij met een prachtig BBQ-aanbod. Schitterend BBQ-vlees. Zowel voorgemarineerd als clean. Geen speciaaltje of verzoek is hier te gek. 

TUIN EN VERANDA - CULEMBORG

Product: Rubs

Tuin en veranda heeft een verrassende BBQ-afdeling vol fantastische producten. Diverse soorten BBQ’s, houtskool, rookhout, accessoires. De grill liefhebber kan hier zijn hart ophalen. Ga vooral eens kijken als je in de buurt bent.

 

“Bij Tuin en veranda hebben we nu een schitterende BBQ afdeling. De producten van Outlaw BBQ passen daar perfect bij. Goede uitstraling met wat rauwheid. Dat past bij ons en onze klanten’

RAUW21 - OUDERKERK A/D IJSSEL

Product: Rubs, bier

Deze fullservice BBQ-shop zal je verbazen. Een mooi assortiment, mogelijkheid tot workshops, elke zaterdag wat lekkers te eten. In samenspraak met de klanten wordt de winkel verder ontwikkeld. 

"Wij hebben gekozen voor de rubs van Outlaw BBQ vanwege de samenstelling van de kruiden en het uiterlijk. Tijdens het testen van Outlaw BBQ betrekken wij onze klanten. Dit hebben wij gedaan door de proeverij die wij hebben op de zaterdagen. Een oerham (kuitbeen van het varken) met Gold Rush is een waanzinnige combinatie, ook volgens de klanten. Hierdoor hebben we zelfs een BBQ-workshop speciaal voor oerhammen ontwikkeld. "

DE LANDWINKEL VOF

Product: rubs

Gevestigd in Eys is deze outdoor living winkel. Zeer breed assortiment van hekken, laarzen, diervoerder, tuinmeubelen, natuurvlees. They got it! En nu ook onze dryrubs!

WERNER BBQ-ING - DORDRECHT

Product: Rubs

BBQ-ING Dordrecht is DE BBQ Shop onder de rook van Rotterdam. Gevestigd in een schitterende industriële loods. Topassortiment van meerdere merken kamado's en andere BBQ's, rookhout, rubs, sauzen, messen, gietijzer, planken. You name it, they got it. 

ITALIE

MASSERONI CARNI

FINLAND

ROUTE24

Aanmelden
bottom of page