Alle gebruiksmogelijkheden van de kamado BBQ


De kamado BBQ: het is misschien wel de meest veelzijdige BBQ van Nederland. Het is ongelofelijk waar hij allemaal voor ingezet kan worden. Hij wint daarom ook snel aan populariteit en dat is terecht! We zeggen hier al: dit wordt het petroleumstelletje uit de jaren ’60-’70. We gaan hier een aantal zaken voor je opsommen.


De voordelen van ‘het petroleumstel van de 21ste eeuw':

  • Je kunt hem inzetten als keramische oven;

  • Je kunt hem gebruiken als pizza-oven;

  • Je zet hem in als rookoven;

  • Je kunt gerechten maken op hele hoge maar ook hele lage temperaturen;

  • Met de hulpstukken uit het all-in pack kun je meerdere warmtezones maken;

  • Door het keramiek blijft de temperatuur lang constant en heb je weinig houtskool nodig: acht uur lang pulled pork garen gaat makkelijk op een lading houtskool;

  • De kamado is in te zetten als grill-oven door de meegeleverde rotisserie in het all-in pack;

  • De kamado is eenvoudig aan te steken;

  • De kamado is vier seizoenen per jaar te gebruiken: lente, zomer, herfs, winter;

En zijn al deze technieken moeilijk om te leren? Welnee! Lees vooral onze blogs. Hierin bespreken we elke keer een aantal basistechnieken met een basisrecept. Laat je niet gek maken door alle ingewikkelde recepten die overal aangeboden worden. Start met de basis.


Succes! Je kan het.


Ook een fantastische Outlaw kamado BBQ aanschaffen? Bezoek nu onze webshop!




Volg ons op instagram: @outlawgrillbbq